7 manieren om Oostende nog heerlijker te maken

Op 20 maart 2017

Oostende is de beste badstad ter wereld, dat weet jij maar al te goed. Het is het hippe epicentrum van de kust. Maar wij vonden toch 7 manieren om Oostende nog heerlijker te maken:

1. Nog meer superleuke adresjes in het stadscentrum ...

Oostende heeft stijl en in de vele leuke lokale winkels vind je dan ook altijd een origineel stuk. Alleen is dat stadscentrum niet makkelijk te bereiken met de wagen. Het fileprobleem op de Torhoutsesteenweg loopt de spuigaten uit. En dan sta je nog niet eens geparkeerd. N-VA Oostende maakte onlangs nog een ludiek filmpje over de parkeerproblemen in de badstad:

2. ... zodat je nog vaker kan afspreken met vrienden

Er is niets leuker dan op een vrijdagavond lekker uit eten te gaan of een glaasje te gaan drinken. De horeca zorgt bovendien voor veel werkgelegenheid en dat komt de hoge jeugdwerkloosheid in Oostende zeker ten goede. Jouw favoriete hotspots kunnen dus alle steun gebruiken, ook vanuit het stadsbestuur.

3. Eindelijk kunnen zwemmen in het nieuwe zwembad

Stad Oostende heeft beslist een nieuw zwembad te laten zetten en het oude nadien te slopen om er een mooie open ruimte van te maken. Alleen ijvert de N-VA ervoor om ook parkeerplek te voorzien aan het nieuwe zwembad. Want zwemmen is al genoeg workout, kilometers wandelen hoeft er niet bij.

4. Oostende wordt opnieuw Cultuurstad aan Zee …

In 2010 werd Oostende nog uitgeroepen tot Cultuurstad van Vlaanderen. Het Filmfestival van Oostende, het moderne museum Mu.Zee en het Ensorhuis zijn maar enkele van de vele troeven voor cultuurliefhebbers.

5. ... en KV Oostende speelt kampioen in Eerste Klasse A

Dat zou nog eens wat zijn. De stad zou op zijn kop staan en in de Versluys Arena zou het dak eraf gaan.

6. Iedereen komt smullen van de beste visgerechten ...

Want zeg nu zelf, die garnaalkroketjes smaken toch nergens beter? Toeristen komen van ver om te proeven van al dat lekkers uit onze Noordzee. Voor de N-VA is de promotie van onze Vlaamse kuststeden een van de belangrijkste toeristische visitekaartjes. Oostende speelt daarin uiteraard een grote rol.

7. ... waardoor jij nog trotser wordt op Oostende

Jouw Ferm-sweater met “8400” draag je fier, overal waar je komt, én je verkondigt graag hoe geweldig Oostende wel is.

Oostende is jouw hometown en daar ben je enorm fier op! Maar alles kan beter natuurlijk en jij ziet heel goed wat er nog kan veranderen in je stad. De N-VA ziet dat ook en werkt erg hard aan een beter Oostende.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is