KVO jeugdtrainer Danny Vandeput kiest voor N-VA

Op 22 februari 2018, over deze onderwerpen: Mobiliteit en openbare werken, Sport, Veiligheid
Danny Vandeput

N-VA is anders en verfrissend

Ex-KVO speler en KVO jeugdtrainer Danny Vandeput (60j) kiest ervoor om in oktober 2018 op de N-VA verkiezingslijst te staan. Al meer dan 40 jaar onderhoudt Danny marineschepen bij Clemaco Contracting. Verder is hij vooral een familieman die geniet van zijn vrouw Micheline Demol en zijn kleinkinderen. “Ik kies onder andere voor N-VA omdat ze, volgens mij, onze enige serieuze kans is op een echt ander en verfrissend beleid. Een goed onderhouden sportinfrastructuur en veiliger fietsverkeer zijn voor mij heel belangrijke programmapunten.”  Zegt  Danny Vandeput.

Goed onderhouden sportinfrastructuur en fietsveiligheid

Oostende heeft heel wat sporttalent. Ze heeft ook een ruim aanbod voor een zeer diverse groep. En dat vindt Danny geweldig.  “Als ik zie hoe mijn jonge KVO jeugdspelers zich inzetten en evolueren, ben ik enorm trots. Wel vind ik het heel spijtig dat sommige sportinfrastructuur in Oostende slecht onderhouden wordt. Ik denk bv. aan het Jozef Verhellestadion of de Koninklijke stallingen, waar het bij momenten binnenregent… Wat mij ook soms zorgen baart, is de fietsveiligheid. Ik hou soms mijn hart vast ik jonge gasten zie fietsen. Op veel plaatsen is het OK maar eigenlijk moeten dat overal veilig zijn!”

“Danny leeft midden in het KVO gebeuren en zet zich in voor de sportieve jeugd. Hij kiest er echt voor om op onze lijst te staan omdat hij verandering wil. Het zijn zo’n mensen, die zich willen inzetten om Oostende beter te maken, die we op onze lijst willen” , besluit factieleider Björn Anseeuw content.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is