Lokaal werk


'Durft Oostende groeien?'

Met de vraag ‘Durft Oostende groeien?’ trok N-VA Oostende in 2018 naar de kiezer. Het was een vraagstelling waarbij we de kiezer voor een keuze zetten: verder achteruitgaan onder het socialistische beleid van de voorbije 20 jaar of een sterke groei op verschillende beleidsdomeinen creëren. De Oostendenaar koos voor het tweede. Onder de noemer ‘Allemaal Oostendenaar’ stelde de nieuwe bestuursploeg van N-VA en haar drie coalitiepartners hun bestuursakkoord voor. Sinds 1 januari 2019 waait er met N-VA in het stadsbestuur een nieuwe wind door Oostende waarbij we vertrekken vanuit de vele troeven die de stad heeft. Samen met de vier gemeenteraadsleden en één lid van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst tillen onze drie schepenen Björn Anseeuw, Charlotte Verkeyn en Maxim Donck Oostende op elk beleidsdomein naar een hoger niveau. Samen vormen onze mandatarissen de politieke fractie van N-VA Oostende.

N-VA Oostende

Het afdelingsbestuur van N-VA Oostende tekent de politieke lijn uit en waakt erover dat haar mandatarissen deze volgen. Daarnaast verzorgt het bestuur de organisatorische werking van de afdeling en is het verantwoordelijk voor de (politieke) interne en externe communicatie door de afdeling. Onze gemeenteraadsleden en schepenen maken eveneens deel uit van het afdelingsbestuur. Wilt u ook deel uitmaken van N-VA Oostende? Word lid van de N-VA en contacteer ons afdelingsbestuur.

Jong N-VA Oostende

Jong N-VA is de grootste politieke jongerenpartij van Vlaanderen. Wij zijn voluit Vlaams, rechtvaardig rechts en ecorealistisch. Jong N-VA combineert politieke vorming, actie en ontspanning in een vriendschappelijke sfeer.

Geïnteresseerd of nieuwsgierig naar meer? Contacteer ons via FacebookTwitter of Instagram of stuur een e-mail naar oostende [at] jongnva.be. Als lid van Jong N-VA ben je bovendien automatisch én gratis lid van de N-VA.

Kom meer te weten

Klik op één van de onderwerpen hiernaast om meer te weten over onze standpunten en het gevoerde beleid. Bij elk onderwerp krijg je ook een selectie van de meest recente nieuwsberichten over het onderwerp.