Drie Oostendenaars voor Oostende in Brussel en Europa

Op 9 mei 2019
kandidaten oostende

Een sterke vertegenwoordiging van Oostende in Brussel is belangrijk. Daarom heeft N-VA Oostende maar liefst drie kandidaten voor de parlementsverkiezingen op 26 mei.

Björn Anseeuw (42) staat op plaats drie voor de Kamer. Vandaag is hij eerste schepen in Oostende en Vlaams Parlementslid. Hij is verpleegkundige van opleiding en ontpopte zich de voorbije jaren als echte dossiervreter die zegt waar het op staat en doet wat hij zegt.

Charlotte Verkeyn werd dit jaar 30 en is Oostends schepen van ondernemen (o.a. economisch huis, haven en luchthaven). Ze neemt voor de tweede keer deel aan de nationale verkiezingen. Vanop plaats 12 versterkt ze de N-VA-lijst voor het Vlaams Parlement. Als advocate met kantoor in Oostende was zij eerder ook al zes jaar gemeenteraadslid voor de N-VA. Zo leerde iedereen Charlotte kennen als een harde werker.

Luba Minarikova (46) staat als zesde opvolger op de lijst voor het Europees Parlement. Ze is advocate en gemeenteraadslid voor de N-VA. Ze is geboren in het toenmalige Tsjechoslowakije en woont al 23 jaar in ons mooie Oostende. Ze gelooft in Europa. Ze pleit niet voor een 'kind of United States of Europe' zoals Winston Churchil voor ogen had. De lidstaten moeten hun soevereiniteit behouden, moeten zelf kunnen beslissen wat ze al dan niet samen doen. Graag wil ze een steentje bijdragen bij de verdere uitbouw van een sterker Europa voor welvaart en veiligheid en waar plaats is voor verdraagzaamheid en gezond verstand.

Steun uw drie Oostendse kandidaten! Maak hen uw Oostendse stem in Brussel.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is