Kinderverzorgster Nancy De Meuter op verkiezingslijst voor N-VA in 2018

Op 7 februari 2018, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws - activiteiten, Seniorenbeleid
Nancy De Meuter verkiezingslijst 2018

Nancy De Meuter (52j) stelt zich kandidaat op de verkiezingslijst van N-VA in oktober 2018. Ze is kinderverzorgster en moeder van 2 dochters en 2 kleinzoontjes. Al 20 jaar werkt ze in de buitenschoolse kinderopvang in Oostende. Ook is ze lid van de commissie voor mensen met een beperking. “Ik help graag mee om van Oostende een veilig warm nest te maken waar iedereen zich goed voelt!” Besluit Nancy De Meuter.

 

 

Toegankelijkheid verbeteren en eenzaamheid tegengaan

Nancy De Meuter woont al 33 jaar in Oostende. “Ik ken het hier dus op mijn duimpje. Voor senioren en mensen met een beperking wordt al heel wat gedaan maar er zijn toch nog veel verbeteringen mogelijk. Zeker op het vlak van toegankelijkheid kan Oostende echt een tandje bijsteken. Nog teveel voetpaden zijn bijvoorbeeld te hoog of te ongelijk om er met een rollator of een rolstoel vlot te kunnen passeren. Dat is dagelijks een drempel voor sommige mensen om buiten te komen. En net voor die mensen is buiten komen heel belangrijk. Anders worden sommigen eenzaam. Het is belangrijk dat ouderen zelfstandig kunnen blijven wonen. Daarom moet er actief worden aan de slag gegaan om de leefomstandigheden voor onze senioren te verbeteren, “ zegt Nancy De Meuter.

 “Met Nancy hebben we een lieve daadkrachtige dame op onze lijst met een hart voor Oostende en speciale aandacht voor eenzame en minder mobiele mensen. En daar zijn we erg blij mee!”, besluit factieleider Björn Anseeuw tevreden.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is