Summer Kick-Off zet de zomer voor de negende maal in gang

Op 28 juni 2024, over deze onderwerpen: Jeugd, Toerisme & evenementen

Voor de negende maal wordt de start van de zomer gevierd in de Langestraat. Op vrijdag 5 juli 2024 en zaterdag 6 juli 2024 zet de Summer Kick-Off de zomer van Oostende feestelijk in gang. Het evenement is een initiatief van het Positief Uitgaansbeleid van de stad Oostende om de Oostendse uitgaansbuurt positief in de kijker te plaatsen.

Ook dit jaar opnieuw op het menu van de Summer Kick-Off: frisse pintjes en cocktails, tonnen sfeer, veel straffe bands en dj's waaronder veel Oostends talent én een afterparty in de cafés!

In samenwerking met de horeca-uitbaters van de Langestraat en Toerisme Oostende wordt op deze muzikale tweedaagse elk jaar opnieuw het podium geboden aan jong talent. Dit jaar hebben we maar liefst 20 bands en dj’s op het programma staan waarvan de meeste uit Oostende ofwel met een sterke connectie met de kuststad.

Schepen van Uitgaansbeleid, Maxim Donck: "Naar jaarlijkse gewoonte trappen we de zomer van Oostende feestelijk in gang met de Summer Kick-Off. We vieren tegelijkertijd ook het rijke uitgaansleven van Oostende. Als stadsbestuur zetten we hard in op een positieve beleving daarvan. Samen met Oostendenaren, horeca-uitbaters, toeristen en liefhebbers van onze uitgaansbuurt kijken we enorm uit naar dit weekend!"

Net als bij de vorige edities zijn er twee podia. Het hoofdpodium bevindt zich in de Langestraat, het tweede en kleinere podium komt op het Monacoplein te staan.

Bezoekers van het evenement kunnen genieten van een zomerse sfeer in de Langestraat. Na het optreden van de laatste dj’s wordt het feest voortgezet in de cafés en clubs. Het evenement is zoals elk jaar volledig gratis.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is