Verpleegkundige Ingrid Denys op N-VA verkiezingslijst

Op 28 februari 2018, over deze onderwerpen: Seniorenbeleid, Veiligheid
Ingrid Denys

“Ik heb buurten zien veranderen…ze moeten opnieuw veilig aanvoelen.”

Ingrid Denys kiest ervoor om in oktober 2018 op de N-VA verkiezingslijst te staan. Al 37 jaar heeft Ingrid ervaring in de Oostendse zorgsector.  Ze is verpleegkundige in AZ Damiaan. Verder is ze vooral ook mama van een prachtige dochter en een lieve zoon (+) en mammie van twee schatten van kleindochters.  “Ik wil me vooral inzetten voor senioren. Iedereen moet kunnen genieten van een veilige stad, waar ze 's avonds nog buiten durven komen Ik geloof dat we samen met ons sterk en gedreven team eindelijk de broodnodige verandering  kunnen brengen in Oostende. Zeker ook voor alle kinderen is dit echt belangerijk en die liggen me nauw aan het hart,” laat Ingrid enthousiast weten.

Een veilige thuis waar senioren ’s avonds nog durven buiten komen

Uit de volksbevraging “Kom uit je schelp” blijkt dat 56% ‘s avonds niet meer buiten durft te komen in de eigen buurt. Ingrid zag sommige buurten veranderen in de loop der jaren. Ze legt uit:  “Ik ben geboren in 'het Westerkwartier' waar mijn familie een groothandel had van groenten en fruit. Daarna liep ik school in het St.-Lutgardisinstituut. Vervolgens verhuisde ik met mijn kinderen naar het centrum. Ik heb die buurten zien veranderen. Door mijn werk babbel ik vaak met senioren die dat ook aangeven: vaak is dat gevoel van veiligheid er niet. Oostende moet opnieuw een veilige en aangename 'thuis' worden voor onze ouders, kinderen en kleinkinderen, waar er respect is voor onze waarden en normen.”

“Dat iemand als Ingrid zich engageert om mee te werken, is een versterking voor ons gedreven team. Ze is iemand die met kennis van zaken en begrip voor zorg en senioren mee de broodnodige verandering kan brengen voor Oostende” , besluit factieleider Björn Anseeuw content.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is