Oostendse oesters voor Valentijnsshoppers

Op 5 februari 2024, over deze onderwerpen: Economie en ondernemen

Oostende straalt liefde uit tijdens het Valentijnsweekend op 10 en 11 februari. In de winkelstraten worden op zaterdag én zondag duizend Oostendse oesters uitgedeeld aan passanten. Bezoekers genieten van een betoverend weekend vol liefde in de stad aan zee.

Oesters, hét symbool van liefde en verfijning, passen perfect bij Valentijn. Met de Belgische Oesterkwekerij De Oesterput en de Oostendse oester ‘Ostendaise’ trakteert Toerisme Oostende vzw in samenwerking met het Economisch Huis Oostende de passanten in het centrum op een lokale delicatesse. Shoppers kunnen zowel op zaterdag als op zondag verrast worden met een heerlijke Ostendaise oester in de winkelstraten.

Deze liefdevolle actie is ook een knipoog naar het schilderij “De oestereetster” van James Ensor en past zo helemaal in het kader van het Ensorjaar.

Winkelen in Valentijnsfeer

Schepen van Ondernemen Charlotte Verkeyn: "Dit is een leuke verrassing voor bezoekers die valentijnshoppen in Oostende. Bij heel wat handelaars kunnen ze de komende periode trouwens van leuke Valentijn-verwennerij genieten. Handelaars pakken namelijk uit met een hapje en drankje, unieke kortingen en exclusieve cadeautjes."

Een overzicht van alle Valentijnacties op www.visitoostende.be/nl/shoppen-valentijnsfeer

Dit is een actie van Toerisme Oostende vzw in samenwerking met het Economisch Huis Oostende.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is